Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/web015/c2/39/51723439/htdocs/easyglas/templates/easyglas_v2_0/functions.php on line 172

Ruitvervanging

Als het niet meer mogelijk is om uw autoruit te repareren kunt u kiezen om uw ruit te laten vervangen. Wij zijn zeer nieuwe autoruitbedreven in het vervangen van autoglas. Als het gaat om het vakkundig plaatsen van uw nieuwe ruit bent u bij ons op het juiste adres.

Wij gebruiken alleen origineel autoglas. Dat betekent dat alle ruiten die wij monteren van dezelfde kwaliteit zijn als de ruit die we vervangen. Wij gebruiken alleen glas dat is geproduceerd volgens de OEM-normen en van de leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs leveren.

Ook proberen wij om u zo compleet mogelijk van dienst te zijn. Zo kunt u gebruik maken van onze mobiele service. Wij komen dan bij u aan huis of op uw werk. U hoeft dan geen vrij te nemen terwijl wij uw ruit herstellen.

Maak dus nu een afspraak voor een helder vooruitzicht.

Bovendien hoeft u in veel gevallen bij Easy Glas geen eigen risico te betalen. Waardoor een nieuwe ruit u totaal niets kost.