Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/web015/c2/39/51723439/htdocs/easyglas/templates/easyglas_v2_0/functions.php on line 172

Ruit reparatie

Als u een steen op de voorruit heeft gehad is dit vaak nog goed te repareren. Dit is niet alleen veel sneller maar ook veel goedkoper. Wij zijn afbeelding van een ster in een ruitgespecialiseerd in ruitreparaties. Met meer dan 18 jaar ervaring weten wij precies hoe we de ruit perfect moeten repareren.

Met onze reparatie techniek vullen wij de ster met kunsthars. Deze kunsthars is elastisch en daardoor kan het alle krachten opvangen die op de ruit komen te staan. De kunsthars is ook doorzichtig, doordat deze dezelfde brekingsindex heeft als autoglas. Een goed gerepareerde ster is dan ook bijna onzichtbaar. Enkel de inslag is dan terug te vinden. Hierdoor kan uw ruit niet meer doorscheuren en behoud hij zijn originele sterkte. Wij geven u dan ook levenslange garantie op onze gerepareerde sterren.

Maak hier een afspraak dan kunt u gebruik maken van onze mobiele service.

Helaas kunnen we niet elk sterretje repareren. Soms is de schade te groot of zit het op een plaats waar reparatie niet meer mogelijk is. Op het kaartje hiernaast kunt u zelf bekijken waar uw steenslag schade zit. Een sterretje op uw voorruit mag niet groter zijn dan:afbeelding reparatie gebied autoruit

In gebied A schade tot 10 mm, in gebied B schade tot 15 mm, in gebied C schade tot 25 mm, in gebied D schade tot 40 mm.

In gebied A moet er tevens gekeken worden of een ster in het zicht de optische kwaliteit van de ruit niet nadelig beïnvloed.

Het is ook belangrijk dat de ruit geen zichtbare schade aan de tussenlaag heeft of zo erg verontreinigd is dat dit niet meer te maken is.

Indien reparatie niet meer mogelijk is zal uw ruit vervangen moeten worden.

U kunt nu gebruik maken van onze speciale aanbieding waardoor u meestal geen eigen risico heeft als u uw voorruit laat vervangen.