Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/web015/c2/39/51723439/htdocs/easyglas/templates/easyglas_v2_0/functions.php on line 172

Aanbieding: Gratis nieuwe voorruit

Betaal geen eigen risico bij ruitvervanging.

Als u de voorruit van uw auto laat vervangen moet u van uw verzekering vaak een eigen risico betalen. Dit bedrag verschilt per maatschappij en per polis. Meestal is dit eigen risico €150,- maar ook €75,- en €136,- komen vaak voor. In sommige gevallen is het zelfs wel €500,-

U krijgt bij ons tot wel 150 euro korting op uw eigen risico. Daardoor betaalt u zelf niets meer voor een nieuwe ruit. Maak nu gebruik van onze actie en maak een afspraak. Een nieuwe ruit is niet alleen veel goedkoper maar ook veel veiliger voor u. Als u bij uw verzekering vrije keuze heeft voor een reparateur bent u duurder uit als u naar een van de grote partijen gaat.

Mocht uw eigen risico hoger zijn dan €150,- informeer dan naar de aanbieding die we u dan kunnen doen. U krijgt dan ook zeker minimaal de korting van €150,- maar in dat geval betaalt u zelf het gedeelte dat overblijft.

Soms heeft u helemaal geen eigen risico. Dan betaalt u zeker zelf niets voor een nieuw raam.

Bel ons op: 06 20 59 83 43

Bent u niet verzekerd voor een nieuwe ruit?

Dan zult u zelf de nieuwe ruit moeten betalen. In dit geval bieden wij u ook goedkope oplossingen. Informeer naar de prijzen en de mogelijkheden.