Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/web015/c2/39/51723439/htdocs/easyglas/templates/easyglas_v2_0/functions.php on line 172

Uw Ruitschade

Als uw autoruit kapot is staan we bij Easy Glas klaar om u te helpen.

Schade aan autoglas is vaak te repareren. Daarom is het belangrijk te weten wat voor soort beschadiging u aan uw ruit heeft. Indien mogelijk kunnen we de ruit voor u repareren of anders zelfs vervangen als dit nodig is. Blijf niet langer rondrijden met een kapotte autoruit en laat uw schade nu snel en vakkundig herstellen. Bij ons staan prijs en kwaliteit in een goede verhouding.

Op onze reparatie pagina kunt u lezen wanneer wij sterretjes in uw ruit nog kunnen repareren. Als dit niet meer mogelijk is zal uw autoruit toch vervangen moeten worden.

                         Lees verder: Repareren                            Lees verder: Vervangen

Als u verzekerd bent tegen ruitschade worden de kosten van het herstel vaak door uw verzekering vergoed. In die gevallen kost een reparatie helemaal niets. Wij hebben nu zelfs een actie waardoor het compleet vervangen van uw ruit u niets kost.

Ook als u niet verzekerd bent tegen ruitschade kunt u bij ons terecht. Wij zijn vaak een goedkoop alternatief omdat u altijd een aantrekkelijke korting krijgt als u het herstellen zelf moet betalen.

Easy Glas geeft levenslange garantie op het door ons geleverde werk.