Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/web015/c2/39/51723439/htdocs/easyglas/templates/easyglas_v2_0/functions.php on line 172

Kwaliteit, Service en Garantie

Easy Glas doet alles aan klanttevredenheid.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Dit doen we door uw ruitschade professioneel te herstellen en daarbij rekening te houden met uw wensen.

Uw auto is uw heilige koe en hier handelen we ook naar. Met meer dan 18 jaar ervaring kunt u ons met een gerust hart aan uw auto laten werken. Door onze kennis is uw ruitschade in goede handen. Kwaliteit is voor ons ontzettend belangrijk. Daarom krijgt u bij ons levenslange garantie op het door ons geleverde werk.

Naast de kwaliteit van ons werk vinden wij ook de kwaliteit van onze service erg belangrijk. Daarom doen wij onze uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen. Wij blijven met u zoeken naar de beste oplossing. Door onze mobiele service is het zelfs extra gemakkelijk om een geschikt moment te vinden om uw ruitschade te herstellen.

Als u verzekerd bent tegen ruitschade krijgt u bij ons zelfs tot €150,- korting op uw eigen risico. Mocht schade aan uw ruit niet verzekerd zijn krijgt u bij ons een aantrekkelijke korting.

Voor meer informatie over het repareren of vervangen van autoglas klikt u hier.

U kunt natuurlijk ook meteen een afspraak maken.